Survivor 2024 – Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε ο Τάκης Καραγκούνιας. Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor εξέφρασε την επιθυμία του να λάβει μέρος στο φετινό κύκλο και μίλησε για τους Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Αλέξη Παππά.

«Πραγματικά όσο και να το προσπάθησα, γιατί το έλεγα παντού γύρω-γύρω, είναι γνωστό ότι θέλω να μπω στο παιχνίδι, ήθελα να συμμετάσχω φέτος που είναι αγωνιστικό. Δυστυχώς δεν μου έγινε κάποια πρόταση, όχι.

Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν μία επίσημη πρόταση δεν θα έλεγα όχι, θα το σκεφτόμουν. Αν όμως συνεχίσει, μέχρι το τέλος, να είναι αγωνιστικό δεν θα έλεγα όχι», ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Επίσης, πρόσθεσε ότι: «Έτσι όπως είναι τώρα, ένας-δύο παίκτες θα μπορούσαν να με κοντράρουν. Μη σου πω ότι είναι περισσότερες οι γυναίκες που θα μπορούσαν να με κοντράρουν, έτσι όπως ξέρω το παιχνίδι και το παίζω εγώ, παρά άνδρες. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο, δυστυχώς».

Οι ατάκες για Δαλάκα, Ασημίνα, Παππά

Σχολιάζοντας τους Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Αλέξη Παππά, είπε: «Την Δαλάκα δεν την βλέπω διαφορετική, ο χαρακτήρας της είναι ίδιος. Αυτή που υποκρινόταν και τώρα έχει βγάλει έναν χαρακτήρα πιο δύστροπο, είναι η Ασημίνα. Όλα τα παιδιά που έχουμε συμμετάσχει στο παιχνίδι και την έχουμε ζήσει, ξέρουμε ποια είναι η Ασημίνα».

«Είναι σκληρό αυτό που θα πω, θα φανεί ότι έχω εμμονή με την Ασημίνα, δεν έχω καμία εμμονή, είναι η αλήθεια. Όταν κάποιοι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν έχουν την ανάγκη του κόσμου, σίγουρα θα βγάλουν και ένα πιο αληθινό χαρακτήρα», σημείωσε.

«Δε νομίζω ότι η Δαλάκα είναι τόσο πολυμήχανη να κάνει κάτι τέτοιο. Κοιτάει περισσότερο τον εαυτό της. Η Ασημίνα σίγουρα μπορεί να κινεί κάποια νήματα. Ο Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας, οπότε ξέρουμε ποιος είναι, τον έχουμε ζήσει», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ