Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
Θεσσαλονίκη, πόλη των αντιθέσεων και σταυροδρόμι των γεύσεων. Η Σιμόνη Καφίρη μας «γνωρίζει» τα περίφημα, λαχταριστά γλυκά της πόλης.
Δοκιμάστε: Ροδίνια, το λευκό της γεύσης, Ισλί με «κέντημα», Τουλουμπάκια ριγωτά, Ροξ ή Ροξάκια, Σάμαλι μαστιχωτό, Τρίγωνα Πανοράματος, Χοσάφι, η ευχάριστη κομπόστα, Μπουγάτσα με κρέμα, Σαραγλί, το παλατιανό και φυσικά Κουλούρι Θεσσαλονίκης!
Ισλί με «κέντημα»
Ροδίνια, το λευκό της γεύσης
Τρίγωνα Πανοράματος
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.