Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιο γαλλικό τυρί έχει επικάλυψη βρώσιμης στάχτης;
– Τι είναι το βασικό συστατικό στο ισπανικό πιάτο φλαμένκο;
– Σε ποιο ελληνικό νησί αποστάζεται η σούμα;
– Ποιος αρχαίος ιστορικός αναφέρει σε έργο του το παστέλι;
– Πότε άνοιξε το Καφέ Γκρέκο, το παλαιότερο καφέ της Ρώμης που λειτουργεί ακόμα;
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.