Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με κορονοϊό η αδελφή της – Σε καραντίνα η Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι άλλος ένας συνεργάτης της στο Happy Day είναι σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα κορονοϊού. Πρόκειται για την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή.

“Παρατηρήσατε ότι δεν έχω πει καλημέρα στην Τίνα, δεν της έχω ευχηθεί, που σημαίνει ότι κάποιος λείπει. Τίνα μου, σε λέγαμε κατσαρίδα με την καλή έννοια, όπως έλεγα και την αδελφή μου που την είχε γλιτώσει μέχρι τώρα. Αλλά ο ιός σε στρίμωξε” περιέγραψε η παρουσιάστρια. “Η αδελφή μου το έπιασε από ένα self test και μετά πήγε και στο φαρμακείο για rapid για να περαστεί και για την δουλειά της” τόνισε.

“Είναι περίεργο. Ξέρεις λες ότι σε τριγυρίζει, ε φέτος δεν την γλίτωσα. Τα rapid και τα self test βγαίνουν αρνητικά. Θα πάω να κάνω μετά και μοριακό σε λίγο. Δεν νομίζω πως τη γλίτωσα αυτή τη φορά την “κορόνα”. Είναι παντού. Σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Το πρώτο 24ωρο ήταν λίγο δύσκολο, έκανα δέκατα και κάποιες μυαλγίες. Από χθες το μεσημέρι είμαι μια χαρά, αλλά έρχονται όλα τα συμπτώματα παράλληλα” δήλωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

“Είχα λίγο βήχα χθες το βράδυ και τώρα είμαι πιο μπουκωμένη. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Οι μυαλγίες σταμάτησαν από χθες. Δε νομίζω να είναι απλή γρίπη με τόσα κρούσματα δίπλα μου. Το καλό είναι πως δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν. Εμφάνισα δέκατα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Δεν ήρθα με κανέναν άλλο σε επαφή” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ