Αποχώρηση “βόμβα” από το Happy Day – Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μία σημαντική αποχώρηση από την εκπομπή “Happy Day” ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

H παρουσιάστρια την ώρα που μιλούσε με τον Γιώργο Σατσίδη ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους. Ο παρουσιαστής αποχωρεί από τον Alpha και θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι, ενώ ήδη ετοιμάζει ένα project το οποίο θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες.

«Σήμερα που ολοκληρώνεται το Bachelor, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Και όταν του πρωτο-τηλεφώνησα τρία χρόνια πριν για να κάνουμε αυτή τη σύνδεση, με εμπιστεύτηκε. Και στην αρχή το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Απλά για να υποστηρίξει εμένα και την εκπομπή» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Έχει ένα project που θα τρέξει από το Λος Άντζελες που θα προβληθεί από άλλο σταθμό. Σου είπα εκεί που πας να πεις ότι θες να έχεις επικοινωνία και με το Happy Day. Σε στηρίζουμε, σε αγαπάμε, σε ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερες στην εκπομπή και είμαι σίγουρη πως οι δρόμοι μας θα διασταυρώνονται” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γιώργο Σατσίδη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ