Σπύρος Μπιμπίλας: Τι είπε για το “μπλόκο” των καναλιών στον Πέτρο Φιλιππίδη

Την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν ξανά παραγωγή στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από κοινού συμφωνία των καναλιών, αποφασίστηκε να μην προβληθούν ξανά παραγωγές στις οποίες συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τις 27 Ιουλίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε βάρος συναδέλφων του.

Μπιμπίλας: Είναι σαν να τιμωρούνται οι ηθοποιοί που έπαιζαν σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες

«Για εμάς και για τον κόσμο μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη», εξήγησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Μπιμπίλας: «Είναι στην κρίση του τηλεθεατή τι θα δει»

«Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για εμένα είναι στην κρίση του θεατή» τόνισε ο κ. Μπιμπίλας.

«Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πώς έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί» συμπλήρωσε.

Λιάγκας για Μπιμπίλα: Άστοχο το σχόλιό του

«Νομίζω ότι είναι άστοχο το σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ως παράδειγμα τον γνωστό ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, και το Netflix τον “έκοψε” αμέσως από το House of Cards.

«Κι εγώ αν ήμουν διευθυντής καναλιού, δεν έπαιζα κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη, μέχρι να υπάρξει η απόφαση της δικαιοσύνης» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ