Σασμός: “Βρήκα τον γιο του Καραπάνου” – Ραγδαίες εξελίξεις

Ο “Σασμός” συνεχίζεται με εξελίξεις στην υπόθεση του Μαθιού.

Η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της μιλά για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό άνθρωπο μπροστά της που όμως δεν την αφήνει ασυγκίνητη.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μια απάντηση για τον φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Η Κλαίρη ακούγοντας τις εξελίξεις συνειδητοποιεί πως ο Μανόλης της είπε ψέματα και συγκρούεται έντονα μαζί του. Την ίδια στιγμή Αστέρης και Μαθιός προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη πως πρέπει να πουλήσουν ένα κτήμα προκειμένου να ορθοποδήσει η επιχείρησή τους.

Σασμός: Τετάρτη 25 Μαΐου – Επεισόδιο 148

Ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Θα του αποκαλύψει όμως την ταυτότητα του;

Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Μπορούν τα σχέδια του Άγγελου να αναζωπυρώσουν την βεντέτα;

Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη όμως;

Σασμός: Πέμπτη 26 Μαΐου – Επεισόδιο 149

Ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο μαγαζί των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες… Παράλληλα, ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ…

Σασμός: Παρασκευή 27 Μαΐου – Επεισόδιο 150

Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα.

Τα δύο ζευγάρια που σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Ο Γεράσιμος αποφασίζει να μιλήσει στον Καραπάνο για τον γιο του. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος και ποια είναι τα σχέδια που καταστρώνει;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ