Σασμός: Ο Παύλος αποφυλακίζεται γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό

Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου, κλονίζει την Αργυρώ. Ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό. Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός». Όσα θα δούμε απόψε, στις 21:00, στον Alpha.

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Τα όσα θα της πει, θα την αναστατώσουν. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης ενημερώνει το Μαθιό και τη Βασιλική ότι δε θα μπορέσει να την προστατεύσει πια από τον Χρήστο. Ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό.

Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο για την εξαφάνιση του Αντρέα, που θα μοιραστεί με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη, όχι όμως και με την Εύα, την οποία δείχνει να μην εμπιστεύεται πια. Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου, κλονίζει την Αργυρώ. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα απρόσμενο γεγονός θα έλθει να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Ο Γιώργος ανησυχεί πως ο εισαγγελέας τον υποψιάζεται σχετικά με την απόκρυψη στοιχείων περί δολοφονίας του Οδυσσέα Τορσουνίδη.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ