Σασμός: Ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Όλα όσα θα γίνουν στο επεισόδιο “Σασμός” σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 21:00.

Ο Παύλος αρνείται τις κατηγορίες της Καλλιόπης. Ο Αντώνης και ο Γιώργος έχουν ενημερωθεί πως ο Νικηφόρος είναι εκτός εαυτού και κρατά όπλο. Επικοινωνούν με τον Μανόλη, μήπως γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Μαθιός τρέχει να βρει τη Βασιλική σε έξαλλη κατάσταση. Ο Αντρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο και του λέει να μείνει κρυμμένος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο, όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχεί. Καθώς η πρώτη νύχτα πέφτει, κανείς πια δεν είναι ασφαλής…

Δείτε αποσπάσματα επεισοδίου 

 

Δείτε το trailer εδώ 

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ