Πολάκης: «Πυρά» εναντίον Δρίτσα – «Πέφτεις στα μάτια μας, Θοδωρή»

«Πυρά» εναντίον του Θεόδωρου Δρίτσα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μετά τις δηλώσεις του πρώτου στον ΣΚΑΙ. Ο Θοδωρής Δρίτσας τόνισε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης» ενώ είπε ότι είναι υποχρεωμένος να ιδρύσει δικό του κόμμα.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στις δηλώσεις Δρίτσα και έγραψε, «όταν πας και προσκυνάς στον ΣΚΑΙ για πέντε λεπτά δημοσιότητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε πέφτεις στα μάτια μας, Θοδωρή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρει τα εξής:

«Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτά δημοσιότητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ήπια). Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτό έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ήθελαν με αφορμή τη διαγραφή μου να με βάλουν να κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ, τις τάσεις του και τον Τσίπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογράφος που με πήρε για να βγω στον ΣΚΑΙ της διαπλοκής).

Δρίτσας: Ο Κασσελάκης εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης

Ο Θοδωρής Δρίτσας είπε στον ΣΚΑΙ ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης» προσθέτοντας ότι με τον ίδιο προσωπικά δεν έχει τίποτα.

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ -και ήρθαν πολλοί και ψήφισαν πράγματι- ένα μέρος του δεν έχει ενεργό συμμετοχή και επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός με τα δικά του κριτήρια» είπε για τη διαδικασία.

Και συνέχισε για τον κ. Κασσελάκη: «Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε κόμμα που δεν είναι καν μέλος, δεν έχει συνάφεια. Δεν είχαμε φανταστεί τέτοιο πράγμα για να το προβλέψουμε στο καταστατικό».

Πρόσθεσε ότι «στη διάρκεια της καμπάνιας του δεν εξέθεσε ούτε μια πολιτική άποψη προγραμματική και δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Μετά έχει θέσεις, αλλά είναι ξένες προς την παράδοση της Αριστεράς. Αυτό δεν είναι διχασμός; Δεν είναι παραλογισμός;».

«Αυτό το παράλογο πρέπει να βρει έναν τρόπο κάθαρσης ανάλογο με αυτόν της αρχαίας τραγωδίας» είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Κασσελλάκη, πολιτική είναι η διαφορά, είναι υποχρεωμένος να ιδρύσει ένα δικό του κόμμα».

«Εάν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μπει στη διαδικασία, να προσφέρει, όχι να διεκδικήσει την ηγεσία, αυτό είναι ιστορικό ατόπημα πρωτοφανές παγκοσμίως» πρόσθεσε και κατέληξε: «Θα την ξεπεράσουμε την κρίση».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ