Σασμός: Μαθιός και Βασιλική παντρεύονται και είστε όλοι καλεσμένοι – Το προσκλητήριο

Θα είναι ο γάμος της τηλεοπτικής χρονιάς. Ο Μαθιός και η Βασιλική επιτέλους παντρεύονται…

Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στη σειρά “Σασμός” που έχει καθηλώσει. Στον επίσημο λογαριασμό της επιτυχημένης σειράς στο Instagram,  ανακοινώθηκε ο γάμος που όλοι περιμένουν και μάλιστα με τον πιο “έξυπνο” τρόπο.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε το “προσκλητήριο” του πολυαναμενόμενου γάμου με τη σημείωση: “Είστε όλοι καλεσμένοι”.

«Μονάχα η αγάπη σου μέσα στην καταιγίδα δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα. Σας προσκαλούμε στον γάμο του Μαθιού Σταματάκη και της Βασιλικής Καστρινάκη. Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha. Θα ακολουθήσει τριήμερο γλέντι» γράφει το προσκλητήριο.

Σασμός: Τετάρτη 02 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 27

Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει.

Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Σασμός: Πέμπτη 03 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 28

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια.

Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ