Σασμός -Κώστας Κωστόπουλος: Tι απαντά ο Alpha μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη

Κανονικά θα συνεχίσει ο “Σασμός” η επιτυχημένη σειρά του Alpha, μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, όπως επεσήμανε ο τηλεοπτικός σταθμός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha, υπέβαλε την παραίτησή του έπειτα από μήνυση που λέγεται ότι κατέθεσε εναντίον του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, καθώς φέρεται να “φωτογράφιζε” τον ίδιο μέσα από αναρτήσεις της για τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια.

Η είδηση για την παραίτηση του σκηνοθέτη έγινε γνωστή από δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, χωρίς όμως να κατονομαστεί ο Κώστας Κωστόπουλος. Ωστόσο, ο ίδιος,  μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς, σε μακροσκελή του ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στο θέμα σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρεται σε αυτόν καθώς είχαν μια περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια. Υπογραμμίζει ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και τονίζει πως αν όνντως η “καταγγελία” αφορά αυτόν αποτελεί χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του. Σημειώνει ακόμη ότι για ηθικούς λόγους παραιτείται από τη σειρά μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη και καταφεύγει στους λειτουργούς της για να προστατεύσει το όνομά του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ