MasterChef: Ο Κουτσόπουλος βάζει στη θέση του τον “Μπόμπαινα” – “Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι”

Το MasterChef έρχεται και απόψε με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε το συμβούλιο της εβδομάδας, με τους μπλε και τους κόκκινους να μαθαίνουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας που αναμένουν με αγωνία. 

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, ήταν ο ένας εκ των δυο αρχηγών και όρισε για αντίπαλο αρχηγό τον Νίκο Παπαϊωάννου. Πώς λειτούργησαν οι νέες ομάδες με τις νέες ηγεσίες και πόσο στρατηγικές ήταν οι επιλογές του Παναγιώτη Κουμουνδούρου, που κλήθηκε να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας;

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν πέντε πιάτα με διαφορετικά βότανα και μυρωδικά ως πρωταγωνιστές και να διαγωνιστούν σε μαγειρικές «μονομαχίες».

Τα σχόλια των κριτών και του καλεσμένου chef, Κλεομένη Ζουρνατζή, ξαφνιάζουν κάποιους διαγωνιζόμενους, αφού δεν φαντάζονταν αυτές τις αστοχίες στα πιάτα τους. Μάλιστα, θα υπάρξει μια στιγμή έντασης ανάμεσα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον “Μπόμπαινα”, με τον κριτή να τον βάζει στη θέση του, έπειτα από την άκομψη επέμβαση του διαγωνιζόμενου να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Χριστόφορο. “Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν αυτό σου έχουμε δώσει να καταλάβεις” θα πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Ωστόσο, μια ομάδα κατορθώνει να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και να κερδίσει το μαγειρικό «στοίχημα».

Οι νικητές θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, ένα γευστικό ταξίδι, μέσω ενός menu degustation, δια χειρός Τάσου Μαντή, στο εστιατόριο “Soil Restaurant”.

Αντίθετα, τα μέλη της χαμένη ομάδας, μετά την ψυχρολουσία της ήττας, καλούνται να λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Ασυλίας και να διαγωνιστούν σε μια μαγειρική πυραμίδα και έναν αγώνα ταχύτητας.

Η ασυλία είναι σημαντική για όλους, ειδικά όταν τα περιθώρια πια έχουν στενέψει και ο καθένας μπορεί να βρεθεί υποψήφιος για αποχώρηση.

Ποιος θα φορέσει στο τέλος τη λευκή ποδιά ασυλίας, εξασφαλίζοντας τη θέση του στο διαγωνισμό;

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ