Σασμός: Backstage πλάνα από το γλέντι της Μαρίνας και του Αντώνη

Στα γυρίσματα του “Σασμού” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του “Happy Day”.

Η ομάδα της σειράς γύριζε το γλέντι για τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, το οποίο δεν είχε γίνει αφού ο Φαρμάκης είχε πυροβολήσει τoν ήρωα. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν πολλοί ηθοποιοί της σειράς καθώς και ο Βασίλης Σκουλάς.

Ο Δημήτρης Ήμελλος, ο τηλεοπτικός Αντώνης, δήλωσε: «Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στον Αντώνη, στην επιστροφή του και σ’ ένα χρωστούμενο που είχαν, γιατί ο γάμος έγινε μεν, απλώς δεν έγινε η γιορτή του και έτσι γιορτάζουν και τον γάμο τους με την Μαρίνα». Ερωτηθείς για το εάν ο Αντώνης με την Μαρίνα θα έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές από εδώ και πέρα, απάντησε ότι: «Το κοινό θα πλήξει αν ο Αντώνης με την Μαρίνα έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές».

«Πήγα πέρσι το καλοκαίρι στη Κρήτη και θα πάω και φέτος. Δεν μπορώ χωρίς την Κρήτη. Παρ’ όλο που πάω σε μέρη που είναι πολύ ήσυχα πάντα, εντάξει…και στο πλοίο ας πούμε την άλλη φορά είχε κατέβει ο καπετάνιος οι λοστρόμοι όλοι και με κέρασαν. Ο κόσμος εκφράζει με πολλούς τρόπους την αγάπη τους και αυτό είναι πάρα πολύ συγκινητικό για εμάς» είπε ο αστυνομικός της σειράς, μιλώντας για την αγάπη που δείχνει το κοινό στους συντελεστές της σειράς.

Από την μεριά του ο Βασίλης Σκουλάς ανέφερε πως: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή παράλληλα που συμμετέχω σ’ αυτό το σίριαλ, το ‘χει αγκαλιάσει ο κόσμος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ