Final Four 2023 – Η συγκινητική ομιλία Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: Ψηλά τα κεφάλια, να μείνουμε ενωμένοι

Να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του επιχείρησε, λίγα λεπτά μετά την ήττα στον τελικό της Euroleague από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στα αποδυτήρια της ομάδας.

Final Four 2023: Ο Σάσα Βεζένκοφ ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε τελικό της Euroleague

Αναλυτικά η ομιλία του Έλληνα τεχνικού που δημοσιοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:  

«Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθεια που κάνατε όλη τη σεζόν. Ήταν μια φανταστική σεζόν για μας. Ήταν μια σπουδαία ομάδα. Προηγούμασταν σε όλο τον αγώνα στον τελικό, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας στο τέλος για να χάσουμε τον αγώνα. Κατά τη γνώμη μου, η προσπάθεια είναι επίπονη και ανυπόφορη για να το συνειδητοποιήσεις. Αλλά έτσι είναι το άθλημα, έτσι είναι το μπάσκετ. Πάντα μαθαίνεις από κάτι σαν κι αυτό», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Final Four 2023 – Κώστας Παπανικολάου: Δεν είναι αποτυχία να χάνεις έναν τελικό

«Από τη δική μου πλευρά, ακόμη και σήμερα, στον ημιτελικό, σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της περιόδου, δείξατε ότι είστε ομάδα, ότι είστε καταπληκτικοί συμπαίκτες. Θυσιάσατε τον εαυτό σας για την ομάδα. Και όλος ο οργανισμός του κλαμπ είναι ευγνώμων γι’ αυτό. Ξέρω πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να το πω, αλλά έχουμε έναν ακόμη τίτλο να πάρουμε σε περίπου έναν μήνα από τώρα. Για μια ακόμη φορά θα μείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας θα είναι ενωμένη για να πολεμήσουμε ως το τέλος και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ακούστε, κάντε μου μια χάρη: μην έχετε σκυμμένο το κεφάλι! Ας έχουμε περηφάνια για ό,τι πετύχαμε φέτος. Ψηλά τα κεφάλια. Να είστε περήφανοι για τους εαυτούς σας. Πάμε!», συμπλήρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Final Four 2023 – Σάσα Βεζένκοφ: Ήμασταν πιο κοντά από ποτέ, εμείς φταίμε που το χάσαμε

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ