Protagon: Χαμός στο Twitter με τους αρθρογράφους – Τι απάντησε ο Κώστας Γιαννακίδης

Στα πρώτα trend του Twitter είναι το site, protagon, μετά τις αναρτήσεις του XYZ Contagion για ψεύτικους αρθρογράφους που έχουν και φωτογραφίες που προέρχονται από πρακτορεία.

«Τρεις αρθρογράφοι στο Protagon, όλοι τους ιδιαιτέρως τοξικοί και δηλητηριώδεις απέναντι στην Αριστερά, είναι FAKE» ανέφερε το XYZ Contagion στο Twitter και τα σχόλια έπεσαν “βροχή”. «Ναι, μέχρι τώρα ξέραμε για fake ειδήσεις. Το Protagon ανεβαίνει πίστα με fake αρθρογράφους, Ας τους δούμε προσεκτικά και έναν-έναν: Οι Milli Vanilli της δημοσιογραφίας: Δημήτρης Ευθυμάκης, Αλέκος Παπαναστασίου και Ανδρέας Στασινός» τονίζεται.

Ο Κώστας Γιαννακίδης, που εργάζεται στο protagon απάντησε μετά τα δεκάδες σχόλια στο Twitter. «Λοιπόν παιδιά επειδή έχει γίνει κουραστικό και βαριέμαι να βάζω στο mute. 1. Δεν γράφω με ψευδώνυμο ποτέ και πουθενά. Μου αρκεί το site, Τα Νέα και Το Βήμα. 2. Το #protagon έχει διεύθυνση, μπορείτε να απευθύνετε εκεί τα ερωτήματα σας» έγραψε.

Πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτηση, αναφέροντας ότι το protagon θα εκδώσει ανακοίνωση, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν έχει ανάγκη να γράφει με ψευδώνυμο.

Δείτε μερικά tweets

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ