Ποιοι θα τραγουδήσουν στον ημιτελικό του The Voice

Ποιοι θα τραγουδήσουν στον ημιτελικό του The Voice

Μερικές ημέρες έμειναν μόνο πριν την μεγάλη βραδιά του ημιτελικού του περίφημου show The Voice. Το ξακουστό talent show που θα αναδείξει την «φωνή» στην Ελλάδα θα φιλοξενήσει στον ημιτελικό μεγάλα ονόματα της εγχώριας και της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Την Παρασκευή 2-5-2014 οι 8 διαγωνιζόμενοι που έχουν απομείνει, θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι μόνοι τους, αλλά και ένα τραγούδι ντουέτο με γνωστούς καλλιτέχνες.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ο Άλεξ Οικονόμου θα τραγουδήσει μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Καρρά.

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, η Κατερίνα Λιόλιου θα κάνει ντουέτο με την Τζώρτζια των “Μπλε” και η Μαρία Ελένη Κυριάκου με τη Μαντώ.

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, η Αίμιλη Χαραλάμπους θα τραγουδήσει μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα και ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης με τον Μάνο Πυροβολάκη.

Από την ομάδα του Μιχάλη Stavento, η Αρετή Κοσμίδου θα κάνει ντουέτο με τις «Μέλισσες» και ο Γιούρι Μελικόβ με την Έλενα Παπαρίζου.

Στον ημιτελικό του “The Voice” όμως, αναμένεται να εμφανιστεί και ένα λαμπερό διεθνές αστέρι της μουσικής σκηνής, η Indila. Η νεαρή γαλλίδα που έχει γίνει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με τα τραγούδια της  θα τραγουδήσει στην έναρξη μαζί με τον Μιχάλη Stavento και η αρχή της βραδιάς του ημιτελικού θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή με την παρουσία της.

 

Πηγή: faysbook.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ