Ποιοι παρουσιαστές αναλαμβάνουν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την υποδοχή του 2024; Αποκλειστικό

Η Αθήνα κάθε χρόνο φοράει τα γιορτινά της και εγκαινιάζει επίσημα την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εορτών με την φωταγώγηση του δέντρου που κοσμεί την κεντρική πλατείας της πόλης για όλη την εορταστική περίοδο.

Νάντια Ρηγάτου

Η λαμπερή γιορτή στην πλατεία Συντάγματος που φωτίζει την πόλη και μας βάζει στη μαγεία των Χριστουγέννων διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της Ερτ.

Πέρσι παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερα αγαπητό και επιτυχημένο δίδυμο να φωταγωγούν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά είχαν αναλάβει το ρόλο των παρουσιαστών της βραδιάς της φωταγώγησης του δέντρου στο Σύνταγμα και ήταν εκείνοι που υποδέχτηκαν το νέο χρόνο σε απευθείας σύνδεση παραμονή Πρωτοχρονιάς με το χιούμορ και τη θετική τους διάθεση.

Φέτος τα δεδομένα αλλάζουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι φετινοί παρουσιαστές της τελετής φωταγώγησης αλλά και της αλλαγής του χρόνου θα είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο Δήμος Αθηναίων επέλεξε για δεύτερη χρονιά ένα τηλεοπτικό δίδυμο από την κρατική τηλεόραση να παρουσιάσει τις δυο εορταστικές στιγμές.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποτελούν από τα πιο δυνατά χαρτιά της Ερτ και μέσα από τις εκπομπές τους αποδεικνύουν καθημερινά το πόσο καλοί και ζεστοί οικοδεσπότες είναι.

Με το καλό να υποδεχθούν και το νέο χρόνο λοιπόν!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ