«Ποια είναι η Έριν Κάρτερ;»: Η σειρά που βρίσκεται στο Top 10 από τις 24 Αυγούστου

Η σειρά του Netflix «Ποια είναι η Έριν Κάρτερ;» έχει καταγραφεί σταθερά στο Top 10 από τότε που κυκλοφόρησε στις 24 Αυγούστου. Προς τι όλη η φασαρία; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, καθώς το βρετανικό αστυνομικό δράμα 7 επεισοδίων είναι ένα συνονθύλευμα καρτουνίστικης βίας και απλουστευμένων χαρακτήρων. Όμως σίγουρα έχει κατακτήσει τους τηλεθεατές.

Η ήρεμη ζωή μιας Βρετανίδας στη Βαρκελώνη ξεφεύγει εκτός ελέγχου, όταν μια ένοπλη ληστεία σε ένα σούπερ μάρκετ αποκαλύπτει το μυστικό… και βίαιο παρελθόν της. Πρωταγωνιστεί η Evin Ahmad. Όταν αρχίζει η σειρά, φεύγει από την Αγγλία σε μια βάρκα με την κόρη της, Harper. Προορισμός της, η Βαρκελώνη. Γιατί; Θα το μάθετε τελικά, αλλά, εν τω μεταξύ, η δράση θα ξεκινήσει περίπου πέντε χρόνια αργότερα.

Η Έριν Κάρτερ είναι τώρα εγκατεστημένη στην Ισπανία και παντρεμένη με τον Τζόρντι (Σον Τέιλ ). Μαζί μεγαλώνουν την Χάρπερ , ένα πολύ έξυπνο παιδί που φοράει γυαλιά (και γυαλιά ηλίου) λόγω μιας πάθησης των ματιών που ποτέ δεν εξηγείται ή διερευνάται πλήρως στα επεισόδια.

Το τρέιλερ της σειράς «Ποια είναι η Έριν Κάρτερ;»

Η Έριν εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα στο σχολείο της κόρης της και ελπίζει σε προαγωγή. Η Χάρπερ ζωγραφίζει στο σημειωματάριό της ανησυχητικές εικόνες πλασμάτων που φορούν μάσκα και μοιάζουν με ελάφια και επίσης έχει παραισθήσεις για αυτά. Η ζωή τους παίρνει μια συγκλονιστική τροπή όταν, ενώ βρίσκονται σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ, η Έριν και η Χάρπερ πέφτουν πάνω σε μια ληστεία.

Ένας από τους κακούς πλησιάζει τη Χάρπερ, η οποία σκύβει κάτω από έναν πάγκο, και, ακριβώς έτσι, η Έριν αναλαμβάνει δράση, κλωτσάει και σκοτώνει τον εγκληματία που φοράει μάσκα… που την αναγνωρίζει στις στιγμές του θανάτου του. Ενώ ο συνεργάτης του στο έγκλημα φεύγει από την αιματηρή σκηνή. Κάνοντας την ερώτηση του… ενός εκατομμυρίου: Ποια είναι η Έριν Κάρτερ;

Η Έριν, ο Τζόρντι και ο διπλανός τους γείτονας, ο Εμίλιο, ο οποίος είναι αστυνομικός και επίσης ο καλύτερος φίλος του Τζόρντι. Συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην πλοκή του “Who’s Erin Carter?”- Φωτογραφία: Σαμ Τέιλορ/Netflix

Τελικά θα το μάθετε, αλλά αυτό είναι μόνο μετά από αρκετά επεισόδια, καθώς η ιστορία κινείται προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις (συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της Έριν με μια γειτόνισσα που υποδύεται η Charlotte Vega).

Η δράση ξεκινά όταν ο γείτονας της Erin, Emilio ( Pep Ambròs ), ο οποίος είναι αστυνομικός και ο καλύτερος φίλος του Τζόρντι, την παρασύρει σε μια υψηλού προφίλ υπόθεση ναρκωτικών που ερευνά – η οποία, με τη σειρά της, πυροδοτεί μια σειρά από ατυχή γεγονότα που ξεδιπλώνουν το σκοτεινό μυστικό της Έριν.

Η Susannah Fielding και ο Douglas Henshall συμπληρώνουν το καστ ως η ζωηρή/ενοχλητική συνεργάτιδα της Έριν και (ακόμη ένας) γείτονας που παρεμβαίνει με απρόβλεπτους τρόπους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ