Πέτρος Λαγούτης: Ξέσπασε κατά του Θεάτρου Τέχνης για την αποβολή του γιου του – «Είναι λάθος το 2022 να…»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένος, ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον μεγαλύτερο γιο του, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια τα δικά του και της μητέρας του, Μηρτούς Αλικάκη, στον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποβλήθηκε από το Θέατρο Τέχνης στο οποίο φοιτούσε μέχρι τώρα, καθώς έκανε έναν μικρό ρόλο στο «Έτερος Εγώ – Νέμεσις».

«Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μην μιλήσουμε… Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο και άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους» είπε ο γνωστός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δε σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δε θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022».

Για τη σκηνοθεσία: «Το σκέφτομαι χρόνια. Είδα την ταινία “Οι τέλειοι ξένοι” και είναι η πρώτη φορά που θα παικτεί στο θέατρο. Μετάφραση έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και μου ζήτησαν να παίξω. Είπα ότι σκεφτόμουν να το σκηνοθετήσω. Τότε δεν προχώρησε και μετά πήρα τον Πυρπασόπουλο και του είπα να σκηνοθετήσουμε μαζί».

«Μπήκα μια φορά στη ζωή μου να ψάξω άλλο κινητό και αισθάνθηκα απαίσια. Δεν μου αρέσει», αποκάλυψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ