Πάνος Νάτσης: Η τελευταία συνέντευξη πριν από το μοιραίο τροχαίο

Σοκ για τον καλλιτεχνικό κόσμο από τον τραγικό χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το ξημέρωμα στο Μεταξουργείο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από το πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου και φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Ο Πάνος Νάτσης, που ήταν ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη, είχε μιλήσει τον Δεκέμβριο στην πρωινή εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα για τη σειρά, την παράσταση που πρωταγωνιστούσε “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!” στο θέατρο “Ήβη”, όπως και για την προσωπική του ζωή. Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο 31χρονος ηθοποιός είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι είχε σκεφτεί να κάνει οικογένεια και ότι τον απασχολούσε πώς θα μεγαλώσει σωστά ένα παιδί. Ακόμη είχε αναφερθεί στο κίνημα #metoo σημειώνοντας ότι βγαίνουν πολλά πράγματα προς τα έξω και πως δεν υπάρχει χώρος για ομοφοβικές συμπεριφορές  και σχόλια.

Επίσης, είχε πει ότι δεν θα πήγαινε σε reality ή σε παιχνίδι επιβίωσης. Σχετικά με ρόλους που θα ήθελε να ερμηνεύσει, είχε αναφέρει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή ήταν ο “Κοβάλσκι” στο “Λεωφορείο ο Πόθος” και ο “Έντουαρντ” στον Βασιλιά Λιρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ