Πάνος Νάτσης: Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η τραγική είδηση ότι ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Σε τραγική κατάσταση είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης καθώς ο 31χρονος ηθοποιός που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, θα ήταν ο πρωταγωνιστής στη νέα του σειρά “Σέρρες”. Μάλιστα λίγες ώρες πριν από το τροχαίο οι ηθοποιοί ήταν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου τους, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα” μετέφεραν την είδηση για το τραγικό συμβάν με την Κατερίνα Καραβάτου να αναφέρει πως κάλεσε τον Γιώργο Καπουτζίδη ωστόσο εκείνος δεν απάντησε.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, Μαργαρίτα Δρούτσα, ανέφερε πως γνωρίζει από τον παραγωγό του θεάτρου Πάνο Κατσαρίδη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση καθώς ο ίδιος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

 

Πάνος Νάτσης: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 6:30, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες με φορτηγό. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.

Πάνος Νάτσης: Ήταν σε πάρτι με τον Γιώργο Καπουτζίδη πριν από το μοιραίο τροχαίο

Ο 31χρονος ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από το πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου και φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Το πάρτι είχε οργανώσει ο ίδιος και σε αυτό ήταν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά και μάλιστα μία ξεχωριστή φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για το όμορφο πάρτι που της οργάνωσε.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη λίγο πριν από το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Νάτσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ