Παναγιώτης Ψωμιάδης: Χαμός on air και ένταση με την Ελένη Βουλγαράκη – «Εσείς ποια είστε που με κρίνετε;»

Την άποψή του για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα κορμιά» και την αφίσα του, εξέφρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο «Πρωινό».

«Εν μέρει ο κύριος Βελόπουλος έχει δίκιο. Η μία ομάδα πλησίασε αρκετά ειρηνικά θα έλεγα τον κινηματογράφο και η άλλη εμποδίστηκε. Η δική μου άποψη; Καλά που έγινε έτσι γιατί αν έμπαιναν μέσα στον κινηματογράφο κάποιοι ακραίοι θα γινόταν το “έλα να δεις”. Εγώ καυτηριάζω και καταδικάζω όλες τις ακραίες συμπεριφορές είτε απέναντι στον κύριο Κασσελάκη είτε απέναντι στα δύο άτομα, τους ομοφυλόφιλους, είμαι κατά των ακραίων συμπεριφορών. Από την άλλη για μένα υπάρχει μια πρόκληση για το θρησκευτικό συναίσθημα και την πίστη των χριστιανών. Χαρακτηρίζω, βάζω τίτλο αν θέλετε σε αυτά τα “Αδέσποτα Κορμιά”, βλέποντας αυτή την γελοιότητα (την αφίσα), ως μία αδέσποτη εικαστική αλητεία, μία αδέσποτη αθλιότητα. Σέβομαι όλες τις θρησκείες αλλά συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια για διαφημιστικούς λόγους κάποιοι να εκτρέπονται. (…) Η εκκλησία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η εκκλησία πιστεύει στην ελευθερία αλλά με σεβασμό και ευθύνη.

(…) Η κυρία αυτή ηδονίζεται γιατί ασελγεί στην πίστη των Χριστιανών. Αν στο σταυρό επάνω ήταν η δική σας μητέρα, τι θα λέγατε; Τι είναι ο σταυρός; Παιχνίδι είναι; Κάποιος θυσιάστηκε εκεί πάνω», είπε αρχικά με ένταση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η ένταση, ωστόσο, συνεχίστηκε, όταν του απευθύνθηκε η Ελένη Βουλγαράκη.

Ε.Β.: Καταδικάζετε κάθε μορφή βίας, αλλά ο λόγος σας είναι αρκετά ακραίος. Αυτή τη στιγμή μιλάτε ακραία για την αφίσα μιας ταινίας, επίσης έχετε εκφράσει πολλές φορές…

Π.Ψ.: Εσείς ποια είστε που με κρίνετε; Εσείς ποια είστε που με κρίνετε;

Ε.Β.: Δεν σας κρίνω!

Π.Ψ.: Μα, με κρίνετε! Αν ήταν η μητέρα σας, τι θα λέγατε;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ