Παγιδευμένοι: Όλες οι εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας

Δυο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς “Παγιδευμένοι” έρχονται αυτή την Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον Αντ1 .Ο Δημήτρης και η Άννα κοιτούν, πια, κατάματα τη σκληρή αλήθεια. Η ώρα που ο καθένας θα πάρει τη μεγάλη απόφαση για τον εαυτό του έφτασε. Πόσο επώδυνη θα είναι;

 

Τι θα δούμε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Ο Θοδωρής συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ο Αλέκος και ο Μίλτος έχουν στα χέρια τους ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή της Λίνας.

Η εκδρομή της Άννας και του Δημήτρη λήγει άδοξα.

Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος προσπαθούν να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο του Χατζή. Παράλληλα, η Άννα, μετά από ένα τηλεφώνημά του,  πηγαίνει στο γραφείο του για να μιλήσουν έξω από τα δόντια κι εκείνος την εκβιάζει ανοιχτά.

Η Λίνα παλεύει με τους εφιάλτες της και ετοιμάζεται να ομολογήσει, στην Αστυνομία, όλη την αλήθεια για τον φόνο του Άκη. Όταν οι γονείς της και η Ειρήνη το ανακαλύπτουν, τρέχουν να τη βρουν σε πανικό.  Όμως, ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα θα τους σταματήσει.

Όταν ο Θοδωρής μάθει τι πάει να κάνει η Λίνα, θα προσπαθήσει κι εκείνος να την προλάβει. Θα τα καταφέρει;

Τι θα δούμε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Υπό τον φόβο των εξελίξεων, η ήδη συναισθηματικά φορτισμένη Άννα είναι σε εγρήγορση. Κι ενώ ο Δημήτρης σκέφτεται πώς θα ανακαλύψει αν όντως η Λίνα σκότωσε τον Άκη, το βίντεο που του στέλνει ανώνυμα ο Αλέκος, έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Το σοκ του μεγαλώνει, όταν –  αποκαλύπτοντας αυτή την πληροφορία στην Άννα – θα καταλάβει ότι εκείνη το γνώριζε. Ένα μεγάλο δίλημμα ορθώνεται μπροστά τους και έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη σχέση τους, τις οικογένειές τους και τις αξίες τους.

Και οι δύο θα κληθούν να πάρουν σκληρές και επώδυνες αποφάσεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ