Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας – Ο Snik τον προκαλεί για “ξύλο”

“Πόλεμος” είχε ξεσπάσει μέσω Instagram το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light. Oι δύο τράπερ αντάλλαξαν χυδαίες εκφράσεις ενώ έδωσαν και ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο.

Το γεγονός είχε σχολιαστεί στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, με τον Snik να προκαλεί στη συνέχεια για ξύλο και τον Γιώργο Λιάγκα. Η εκπομπή πρόβαλε το πρωί της Παρασκευής το βίντεο στο οποίο ο Snik προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία.

Έξαλλος ο Γιωργος Λιάγκας με τον Snik

“Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με, γιατί είμαι έξαλλος. Πριν από δύο – τρία χρόνια, βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι σε δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα όλοι ανακαλύψαμε ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό. Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο για ιερόδουλες, τις πληρώνω για να αγοράζω γούνες και τις έχω μόνο να με υπηρετούν. Αυτό αναπαράγουν αυτά τα τραγούδια” είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας, μπορεί να είναι δεν ξέρω, θα έγραφε τώρα ένα τραγούδι για το παιδί που φόρεσε φούστα και ήθελε να συμβολίσει ότι είναι διαφορετικός», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Πρωινό”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ