Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις της με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο youtube και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τον Snik σήμερα.

«Έχω σκυλάκι, έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Δε θα δω τον σκύλο μου; Δεν το παίρνω εδώ (σ.σ. στο σπίτι της), γιατί δεν έχει συνηθίσει και δεν θέλω να του ταράζω την ψυχολογία”, είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έχω μία σχέση αγάπης με τον Δημήτρη. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δεν ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά καταλήγει να γίνεται στη ζωή σου. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δεν θα ήθελε ο Δημήτρης (σ.σ. να γνωρίσω μία νέα σχέση του). Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa” που είναι το αγαπημένο του» ανέφερε, εξηγώντας το πώς είναι οι μεταξύ τους σχέσεις.

«Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχετικά με τον τύπο του άνδρα που της αρέσει. Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε ξεκλειδώσει το κινητό του Snik και απάντησε σε ένα μήνυμα, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του, παρότι θα μπορούσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ