Τρύφωνας Σαμαράς: Νυχτερινή έξοδος με ρούχο της μαμάς του Νίκου Κοκλώνη

Τα καταστήματα διασκέδασης άνοιξαν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Η κάμερα της εκπομπής«Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά σε νυχτερινή του έξοδο.

Εντύπωση έκανε ένα ιδιαίτερο σακάκι σε έντονο χρώμα που φορούσε ο γνωστός κομμωτής. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα ρούχο της μητέρας του Νίκου Κοκλώνη.

“Είναι της μαμάς του Νίκου Κοκλώνη. Είναι 80’s και δεν το φοράει πια” είπε χαρακτηριστικά ο κομμωτής.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τρύφωνας Σαμαράς έχουν μιλήσει πολλές φορές για τη στενή φιλία που τους συνδέει και για τους συχνούς καβγάδες και τα πειράγματα μεταξύ τους.

Νίκος Κοκλώνης: Η σχέση φιλίας με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε ξεχωριστή αναφορά στον κολλητό του αποκαλύπτοντας πως ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που γνώριζε για το πρόβλημα της υγείας του.

“Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες και ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα” ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

“Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε” είπε ο ίδιος μιλώντας επίσης και για τη σχέση του με τον γνωστό κομμωτή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ