Ο ΠΣΑΤ βραβεύει τον Realfm 97,8

Μια μεγάλη τιμή για τον Realfm 97,8 και την αθλητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, περιλαμβάνουν τα φετινά «24α Δημοσιογραφικά Βραβεία των Αθλητικών Συντακτών 2021», που απονέμει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Ο Realfm 97,8 θα βραβευθεί με το έπαθλο «Τάσος Παπαχρήστου» για την εκπομπή που μεταδιδόταν από τον σταθμό κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκπομπής είχαν οι Παύλος Παπαδημητρίου, Αριστείδης Νικολάκης, Δημήτρης Σταυρακάκης, με απεσταλμένο του σταθμού στο Τόκιο τον Γιάννη Γιαγκίνη.

O Real fm 97,8 θα συνεχίσει να δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Οι δημοσιογράφοι της Αθλητικής Διεύθυνσης, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τα μέλη της ανεξάρτητης Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για την απόφαση τους, να επιλέξουν την εκπομπή του σταθμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ενότητα Ραδιόφωνο.

Τα «Δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ 2021» θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στις 11.45 το μεσημέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ