Ο Πρώτος από εμάς: Ο Έβαν έχει βάσιμες υποψίες ότι η Κάτια είναι έγκυος – Θα του αποκαλύψει την αλήθεια;

Η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε στις 22:30, στον ΑΝΤ1, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο συναισθήματα, προβληματισμούς αλλά και όνειρα για το μέλλον των φίλων της παρέας. Η περίεργη συμπεριφορά και οι συνεχείς αδιαθεσίες της Κάτιας θα τη φέρουν πλέον πολύ κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της, αφού τόσο ο Έβαν όσο και ο Άλκης αναρωτιούνται τι της συμβαίνει.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Το μενού της Σοφίας θα ενθουσιάσει όλη την παρέα, στο δείπνο στο σπίτι του Νικόλα, όπου θα γεννηθεί η ιδέα του ξεκινήματος μιας δικής της επιχείρησης. Ο Νικόλας συνεχίζει τις συνεδρίες της ψυχοθεραπείας, ενώ η Κάτια προσπαθεί να κρύψει από όλους την εγκυμοσύνη της.

Η Έλσα έρχεται πιο κοντά με τον Μάριο και αποφασίζει να βοηθήσει τη Σοφία στην επιχείρηση της. Η ξαφνική απόφαση της Χριστίνας να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι θα ξαφνιάσει τον Φίλιππο, την ώρα που Αθηνά και Άλκης αρχίζουν να γίνονται φίλοι. Η ξαφνική αδιαθεσία της Κάτιας θα κινήσει τις υποψίες του Άλκη και του Έβαν. Θα αποκαλυφθεί το μυστικό της;

Δείτε Sneak preview του 17ου επεισοδίου

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του Έβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ