Ο Κώστας Φραγκολιάς ξάφνιασε την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Η θέση που πήρε για την Λατινοπούλου

Αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά το χυδαίο σχόλιο που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Παρασκευής θέλησε να ξεκαθαρίσει τον λόγο για τον οποίο η εκπομπή Happy Day που παρουσιάζει δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα. Ένα σχόλιο του συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά ωστόσο ήταν αρκετό για να πάρει άλλη τροπή η συζήτηση.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να την ρωτά: «Ρατσιστικό γιατί;».

«Άσε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε».

Στη συνέχεια, το πρώην μοντέλο πήρε θέση λέγοντας ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου «δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην κρύβει την ενόχλησή της.

 

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο», τόνισε η παρουσιάστρια.

Λατινοπούλου: «Λάθος πρότυπο υγείας η Δανάη Μπάρκα»

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε τις προηγούμενες ημέρες στο στόχαστρό της τη Δανάη Μπάρκα θέλοντας να κάνει λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας».

Αναδημοσιεύοντας ένα άρθρο το οποίο αναφερόταν σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία σχολίασε πως τα άτομα με παχυσαρκία δεν θα πρέπει να προβάλλονται γιατί σύμφωνα με την άποψή της αποτελούν λάθος πρότυπα.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραφε στην προκλητική ανάρτησή της η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

 

Τέλος η Λατινοπούλου από τη ΝΔ: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο Μπογδάνος πήρε θέση και στηρίζει τη Λατινοπούλου

Θέση στο ζήτημα που ανέκυψε με την προσβλητική αναφορά της Αφροδίτης Λατινοπούλου στα παχύσαρκα άτομα και την Δανάη Μπάρκα πήρε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής και εκ των ιδρυτών του κόμματος «Εθνική Δημιουργία» υπερασπίστηκε τη Λατινοπούλου υποστηρίζοντας ότι« η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους «προοδευτικούς». Εντύπωση προκάλεσε η χρησιμοποίηση του hashtag «Με τη Λατινοπούλου», καθώς πρόκειται για σήμανση που οι χρήστες των social media τη βάζουν για να υποδηλώσουν τη συμπαράσταση τους σε κάποιο θύμα. Φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο βουλευτής θεωρεί τη… Λατινοπούλου θύμα και όχι την Δανάη Μπάρκα που δέχθηκε την επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο twitter:

«Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους «προοδευτικούς». Με τη #Λατινοπουλου». 

 

Η στήριξη της Λατινοπούλου στον Μπογδάνο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά της για τις απόψεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, για μια σειρά θεμάτων. Το 2021 είχε εκφράσει τη λύπη της για τη διαγραφή του από τη ΝΔ, λέγοντας ότι «μια μέρα πρέπει η αντικομμουνιστική ρητορική να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ