O Kαπουτζίδης στη Eurovision

O Kαπουτζίδης στη Eurovision

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι τελικά εκείνος που θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου.

Διαβάσαμε:

“Είπε τελικά το «ναι» ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ΕΡΤ και Mad για την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον που θα πραγματοποιηθεί, όπως είναι γνωστό, τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου.

Ο ηθοποιός, που αγαπά τον θεσμό, θα έχει στο πλάι του κατά πάσα πιθανότητα τη Δέσποινα Βανδή, η οποία μόλις χθες είχε το τελευταίο ραντεβού με τους ανθρώπους του Mad για την τελική συμφωνία.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν ελληνικό τελικό -αυτόν του 2006, όταν η Eurovision φιλοξενούνταν από την Αθήνα- όπου οι τηλεθεατές είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στην Αννα Βίσση και την… Αννα Βίσση. Παρότι τότε η ΕΡΤ είχε επιλέξει την απευθείας ανάθεση και έτσι δεν υπήρχε μεγάλο σασπένς, ο ηθοποιός μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια κατάφεραν να παρουσιάσουν έναν αξέχαστο για τα δεδομένα της εκδήλωσης τελικό με ένα χιουμοριστικό φλας μπακ στις συμμετοχές της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Το στοίχημα τώρα για τους ανθρώπους του Mad είναι κατά πόσο θα ταιριάξει στη σκηνή με την τραγουδίστρια και τι χημεία θα έχουν μεταξύ τους, αλλά και το αν η Δέσποινα Βανδή θα καταφέρει να «αποδεσμευτεί» για λίγο από την εικόνα της και να μπει σε ρόλο παρουσιάστριας. Την ίδια στιγμή, η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ ανέβαλε την παρουσίαση των τραγουδιών και παρέτεινε έτσι την αγωνία των φαν του διαγωνισμού.

Μάλιστα, τη στιγμή που έχουν γυριστεί και τα βιντεοκλίπ, ο φόβος της διαρροής που θα οδηγούσε σε κάθε περίπτωση σε ακύρωση του υποψηφίου, μεγαλώνει. Αύριο στη 1.30 μ.μ. σε ξενοδοχείο στην Κηφισιά θα λυθούν όλες οι… απορίες των γιουροφάν, αφού τα τραγούδια θα ακουστούν για πρώτη φορά στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνουν η ΕΡΤ και το Mad.

Τέλος, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 του μήνα η εκπομπή «Mad X rays» στο Μad θα κάνει αναδρομή στην ιστορία της Eurovision και στις πιο… καλτ γιουρο-ποπ στιγμές των ελληνικών συμμετοχών στον διαγωνισμό τραγουδιού”.

 

Πηγή: ethnos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ