Ο Γιατρός – Παναγιώτης Εξαρχέας: Η σχέση του Δημήτρη και της Δανάης είναι καρμική – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Παναγιώτης Εξαρχέας υποδύεται τον Δημήτρη στο «Γιατρό», το ιατρικό δράμα το οποίο παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα στις 22:40  στον Alpha, κι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όπως και τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Παναγιώτης Εξαρχέας μιλώντας στη «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς κι έδωσε spoiler!

Ο Δημήτρης (Αποστόλου), ο ήρωας που υποδύεται ο Παναγιώτης Εξαρχέας στο «Γιατρό», είναι ένας απ’ τους νεότερους εκπαιδευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου. Ευγενικός, χαμογελαστός και πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Ξεκινάει στο νοσοκομείο την ημέρα του ατυχήματος του Ανδρέα, αλλά ο ίδιος τον ξέρει απ’ όταν ήταν ακόμα έφηβος, αφού τον έσωσε από εμβολή αερίου στο αίμα του, η οποία κόντεψε να τον οδηγήσει στον θάνατο – χρειάστηκε να του κόψουν το δεξί του πόδι κάτω από το γόνατο. Από τότε ήξερε ότι ήθελε να γίνει γιατρός.

Ο Δημήτρης έχει σχέση, επαγγελματική κι όχι μόνο, με μία συνάδελφό του, τη Δανάη (Τζωρτζίνα Λιώση). Η σχέση τους περνάει από σκαμπανεβάσματα. Θα τους δούμε μαζί; «Δεν θα γίνει πολύ σύντομα αυτό. Έχουμε πολλές εξελίξεις, πολλά πράγματα θα συμβούν ανάμεσά τους. Η σχέση του Δημήτρη και της Δανάης είναι καρμική» απαντά.  Ο Δημήτρης έχει ένα πρόσθετο μέλος, κάτι που κρύβει επιμελώς από όλους, όπως και από τη Δανάη. Όταν της το αποκαλύψει εκείνη «θα σοκαριστεί. Όλο αυτό θα φέρει μια πολύ καινούργια πραγματικότητα ανάμεσά τους. Στο χέρι τους είναι πώς θα καταφέρουν να υπερβούν αυτό το κομμάτι και να συνεχίσουν».

 Για τη σχέση του Αντρέα με τη Σοφία υπογράμμισε ότι «η Σοφία θέλει πολύ να μιλήσει στον Αντρέα και να του αποκαλύψει ότι υπήρξαν ζευγάρι». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η Σοφία είναι κοντά στην αποκάλυψη πως ήταν ζευγάρι με τον Αντρέα. Αυτό θα φέρει μια καινούρια ανατροπή στις εξελίξεις  μεταξύ τους αλλά και με την Άννα αλλά και σε συνδυασμό με όλα τα αυτά που πρόκειται να συμβούν».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

 

Τι θα δούμε απόψε στις 22:40 στον Alpha στη σειρά “Ο Γιατρός

Ο Ανδρέας φαίνεται προβληματισμένος που ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο φτάνει η αδερφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους.

Με την αδερφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί. Όταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στο Μάρκο που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ’ το νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μια “τυχαία” συνάντηση των δυο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας. Ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και της Εύας της ξυπνάνε μνήμες από την μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ