O Γιάννης Τσορτέκης για τον ρόλο του στο «Maestro»: Βλέπω τα επεισόδια και ψιλοφρικάρω

Ο «Χαράλαμπος» της τηλεοπτικής σειράς «Maestro», κατά κόσμον Γιάννης Τσορτέκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τον ρόλο του στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Πόσο διαφορετικός είμαι στην πραγματικότητα σε σχέση με τον Χαράλαμπο; Εντελώς διαφορετικός. Δεν έχω τα θέματα που έχει ο Χαράλαμπος, γι’ αυτό και δυσκολεύτηκα να ταξιδέψω μαζί με αυτόν. Η δυσκολία μου είναι στο να μπορέσω να το διαχειριστώ, από πού εκπορεύεται μια τέτοια συμπεριφορά. Πώς ένας άνθρωπος φτάνει σε ένα τέτοιο σημείο, ποιοι είναι οι λόγοι» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός όσον αφορά στον ήρωα που υποδύεται στην σειρά του Mega.

Όταν ο Γιάννης Τσορτέκης ρωτήθηκε αν θεωρεί πως πέτυχε τον στόχο να είναι ο πιο μισητός ήρωας της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω πως ναι» και συνέχισε: «Βλέπω εγώ τα επεισόδια και πραγματικά ψιλοφρικάρω. Βλέπω τον Χαράλαμπο και λέω “αν είναι δυνατόν”. Κυριολεκτώ ότι μου συμβαίνει έτσι. Έτσι μου συνέβη και όταν διάβασα το σενάριο. Ο τρόπος που κινηματογράφησε ο Χριστόφορος είναι πολύ ωμός. Η ωμότητα προκύπτει από τον τρόπο κινηματογράφησης».

«Αυτά τα εκτρώματα όπως ο Χαράλαμπος, για να μπορέσουν να λυτρωθούν οι άνθρωποι που υφίστανται αυτό, πρέπει να πάψουν να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα συμβεί» δήλωσε στην συνέχεια ο ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα πως όταν διάβασε το σενάριο η πρώτη του σκέψη ήταν να μην υποδυθεί τον ρόλο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ