O επικός διάλογος του Νίκου Χατζηνικολάου με τους “Ράδιο Αρβύλα”

Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, λίγα λεπτά πριν από την πρεμιέρα τους στον “αέρα” του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

“Χαιρόμαστε που είμαστε και πάλι στον ΑΝΤ1. Μπορεί να φαίνεται ότι επικρατεί ηρεμία, αλλά γίνεται ένας χαμός”, είπε ο Αντώνης Κανάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των μελών της παρέας της Θεσσαλονίκης και του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος αναρωτήθηκε κάποια στιγμή: “Πού είναι ο συμμαθητής μου; Γιατί τον κρύβετε;”.

Ο λόγος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε στην κάμερα και απάντησε: “Ήμουν συμμαθητής με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μια φορά συμμαθητής, για πάντα συμμαθητής. Ήταν απουσιολόγος και ήταν το καλύτερο παιδί στην τάξη”. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Αντώνη Κανάκη και του είπε “Εμένα με βλέπεις πώς είμαι. Αυτός γιατί έσπασε έτσι;”.  Για να εισπράξει την απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου: “Ακούγοντας τα αστεία του έσπασα”, φράση που προκάλεσε γέλια στα δύο πλατό.

Δείτε τι είπε η παρέα του “Ράδιο Αρβύλα” αλλά και το “δώρο” του Νίκου Χατζηνικολάου στον “Πασοκτζή”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ