Νίκος Σούλης: «Τραγουδίστρια μου έχει ζητήσει να εξαφανίσω συνάδελφό της από πλάνο»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ κάθισε σήμερα (Τρίτη 7/11) ο Νίκος Σούλης, ο οποίος μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του, τους ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη, που συζητήθηκε.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης μίλησε αρχικά για το πώς άφησε την υποκριτική και ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία. «Ήθελα να γίνω ηθοποιός, πήγα να δώσω αλλά είδα την επιτροπή και το έσκασα, ήμουν πάρα πολύ ντροπαλός. Έτσι αποφάσισα να γίνω σκηνοθέτης με την ασφάλεια του να είμαι από πίσω και να είμαι και υπεύθυνος για όλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην αρχή της καριέρας του, ο Νίκος Σούλης είπε πως «μας έλεγαν ότι ο κόσμος δεν θα αποδεχτεί το βίντεο κλιπ στην Ελλάδα». Κάτι, που όπως είπε, δεν συνέβη και από την αρχή ο ίδιος κι οι δουλείες του έγιναν γνωστές. «Μου έχουν κόψει σκηνή από το “Ροντέο” της Αρλέτας γιατί φάνηκε μακάβρια», είπε αναφερόμενος στις πρώτες του δουλείες.

Όπως υπογράμμισε, θέλει τα τραγούδια που σκηνοθετεί να έχουν κάτι να του πουν, ενώ τόνισε ότι σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ήταν πολύ δύσκολο να λέει «όχι».

Μιλώντας για την συνεργασία του με την Βίκυ Μοσχολιού είπε πως: «Όταν είδε το video clip της η Μοσχολιού, έβαλε τα κλάματα». Τόνισε ότι η τραγουδίστρια του είχε πει τότε πως «τόσα χρόνια με τραβάνε, έτσι δεν με έχουν ξαναβγάλει» και σχολίασε «υπέροχη η Μοσχιολιού».

Αναφέρθηκε και σε παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να έχει δεχτεί από διάφορους καλλιτέχνες. «Τραγουδίστρια μου έχει ζητήσει να εξαφανίσω έναν συνάδελφό της από πλάνο, επειδή είχαν τσακωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά και ανάφερε πως όλοι θέλουν να βγαίνουν όμορφοι.

Ερωτηθείς για την συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ότι του άρεσε που οι συνεννοήσεις γινόταν άμεσα, χωρίς διαμεσολαβητές. «Σίγουρα έχει μία ομάδα εθελοντών που δουλεύουν, ήμουν κι εγώ σε αυτή την ομάδα με έναν τρόπο… Μου άρεσε ότι ο ίδιος συνεννοείτο και μαζί μου, χωρίς διαμεσολαβητές… Με έχει εντυπωσιάσει η προσέγγισή του, που είναι αυθεντική. Είναι ένα καλό παιδί…» είπε ο Νίκος Σούλης και πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν «στρατιώτης» στα γυρίσματα και διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ