Νίκος Ευαγγελάτος: Χαμός on air με αρνητή γονέα – “Μήπως να σας βάλουν και εσάς φυλακή;”

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήρθε σε αντιπαράθεση on air με τον αρνητή πατέρα στις Σέρρες, που δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο εδώ και δύο χρόνια.

Ο Θεόδωρος Καρακούσης υποστήριξε ότι στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές δεν τα δέχονται και τα επιβάλλουν σε “βασανισμό” με τη μάσκα και τα self test, “χωρίς τη συγκατάθεσή τους”. Πρόσθεσε επίσης ότι  ότι καταπατώνται θεμελιώδη δικαιώματα και  προειδοποίησε τον δημοσιογράφο ότι κινδυνεύει και αυτός να μηνυθεί γιατί δεν λέει την “αντίθετη άποψη” και “διασπείρει ψευδείς ειδήσεις”.

Ακόμη ο αρνητής πατέρας τόνισε ότι ο ίδιος έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατά καταστημάτων και συνέχισε: “Είστε κάτω από την σκέψη των πολιτικών”, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να του απαντά ότι έχει δεχθεί ήδη μήνυση από γνωστό δικηγόρο.

Στη συνέχεια, ο κ. Καρακούσης επιτέθηκε στον δημοσιογράφο επειδή δεν φοράει μάσκα στο στούντιο. “Μήπως πρέπει να κλείσει το κανάλι σας; Μήπως να βάλουν και εσάς φυλακή;” αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος.

Τότε ο Νίκος Ευαγγελάτος τού εξήγησε ότι δεν φοράει μάσκα γιατί διατηρεί απόσταση δύο μέτρων με τους δημοσιογράφος στο στούντιο και επειδή έχει εμβολιαστεί πλήρως και στη συνέχεια του έδειξε τη μάσκα που φορά τις υπόλοιπες ώρες, που δεν βρίσκεται στο στούντιο.

Ερωτηθείς γιατί δεν θέλει να κάνει τεστ, ο αρνητής γονέας ανέφερε ότι δεν συναίνει σε αυτό και πως είναι συνταγματικό του δικαίωμα. Μάλιστα, επέμενε ότι τα μέτρα είναι παράνομα, καθώς και πως έχει καταλυθεί η Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο μετά το 3ο λεπτό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ