Νίκολας Κέιτζ: Ανατρεπτικός Κόμης Δράκουλας – Το τρέιλερ της νέας του ταινίας “Renfield”

Έναν διαφορετικό… Δράκουλα ενσαρκώνει ο Νίκολας Κέιτζ στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί. Ο διάσημος σταρ μεταμορφώνεται σε Κόμη Δράκουλα για τις ανάγκες της ταινίας «Renfield».

Νίκολας Κέιτζ: Η δήλωσή του που θα συζητηθεί – «Πίστευα ότι ήμουν εξωγήινος»

Ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας και η μεταμόρφωση του Νίκολας Κέιτζ είναι απίστευτη. Για πρώτη φορά ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μεταμορφώνεται σε αιμοβόρο Δράκουλα, με αιχμηρά δόντια, μεγάλα νύχια, δέρμα με ουλές και φυσικά από την γκαρνταρόμπα του δεν λείπει η… κάπα του βρυκόλακα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

National Treasure: Πρώτο teaser για τη σειρά του Disney Plus – Απών ο Νίκολας Κέιτζ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Empire», ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και είπε ότι δεν θα είναι ο κλασικός Δράκουλας όπως έχουμε συνηθίσει. Αντίθετα θα έχει ανατρεπτική διάθεση και πολύ χιούμορ.

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας

«Όταν κατάλαβα που ήθελε να πάει ο Κρις ΜακΚέι με την ταινία, τότε συνειδητοποίησα ότι θα έχει μια κωμική, pop art συμπεριφορά. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτός θα είναι ένας pop art Δράκουλας. Ο Γουόρχολ έκανε έναν υπέροχο Δράκουλα. Σε αυτή την ταινία υπάρχει αυτή η φλέβα του Γουόρχολ» ανέφερε.

Το σενάριο υπογράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά επεισόδια της σειράς «Rick & Morty» και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η ταινία θα διαθέτει βιτριολικό χιούμορ.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ