Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας

Ο Νίκολας Κέιτζ ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Δράκουλα στην ταινία τρόμου “Renfield”.

Όπως μετέδωσε το Variety, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Κρις ΜακΚέι, ο άνθρωπος πίσω από τις ταινίες “The Tomorrow War” και “The Lego Batman Movie”. Η ταινάι αναμένεται να εκτυλίσσεται στη σύγχρονη εποχή, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει πιστή στην πρωτότυπη ιστορία του Μπραντ Στόκερ “Δράκουλα” του 1897. Μαζί με τον Κέιτζ θα συμπρωταγωνιστήσει και ο Νίκολας Χουλτ, που θα υποδυθεί τον υπηρέτη του Δράκουλα.

«Είναι μια πραγματικά διασκεδαστική και συναρπαστική ευκαιρία» είχε πει ο Κέιτζ τον Δεκέμβριο καλεσμένος στο podcast Variety’s Awards Circuit. Επίσης, είχε σημειώσει ότι είναι “τεράστιος” θαυμαστής του βιβλίου και του χαρακτήρα, και για να προετοιμαστεί παρακολούθησε μερικές από τις ταινίες που είχαν ήρωα τον Δράκουλα. Αναφέρθηκε στις ταινίες του 1931 και του 1979 αλλά και στην ταινία του 1992, του Φράνσις  Φορντ Κόπολα, που είναι θείος του, με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Όλντμαν: “Παρατήρησα την ερμηνεία του Γκάρι στην ταινία του θείου μου. Κάθε καρέ είναι ένα έργο τέχνης” είχε τονίσει ο Κέιτζ.

Μιλώντας στους Los Angeles Times, πριν από λίγες ημέρες, ο σταρ μίλησε και για το κατοικίδιό του, ένα κοράκι που το λένε Hoogan: “Με αποκαλεί με διάφορα οόματα… ειναι κωμικό, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Όταν φεύγω από το δωμάτιο μου λέει “γεια” και όταν φεύγω “μ@@@@α”. τα κοράκια είναι πολύ έξυπνα. Και μου αρέσουν και η εμφάνισή τους,  είναι σαν μια πτυχή του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Μου αρέσει το γοτθικό στοιχείο. Είμαι γκοθ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ