Netflix Top 10 (16/4): Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα – Ποια βρίσκεται στην κορυφή

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι περισσότεροι, μετά την δουλειά, δεν βγαίνουν έξω και προτιμούν να μένουν σπίτι και να χαλαρώνουν, βλέποντας μία ταινία ή κάποια σειρά στο Netflix. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχουν άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα, ενώ συνεχώς προστίθεται νέο περιεχόμενο.

Είτε θέλετε να δείτε κάποια ταινία για να γελάσετε, είτε κάποια ταινία δράσης, είτε κάποιο δράμα, θα βρείτε σίγουρα στο Netflix κάτι που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες και ποιες σειρές βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Δευτέρα 16 Απριλίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή (16/4)

  1. Χωριστά και αγαπημένοι
  2. Αυτό που έκανε η Τζένιφερ
  3. Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος πάει κατασκήνωση
  4. Κλοπή
  5. Δημιουργός Δακρύων
  6. Bullet Train
  7. Το Λαβράκι της Δεκαετίας
  8. Μεροκάματο του Τρόμου
  9. Η Δύναμη του Πρωταθλητή
  10. Glass

Χωριστά και αγαπημένοι

Η Βαλεντίνα είναι μια νεαρή πιανίστρια που κάνει νέα αρχή. Ο γείτονάς της, Νταβίντ, είναι ένας επενδυτής που μισεί τον θόρυβο. Ένας λεπτός τοίχος θα τους κάνει προξενιό.

Αυτό που έκανε η Τζένιφερ

Όταν η Τζένιφερ Παν καλεί την Άμεση Δράση για να αναφέρει ότι κάποιος πυροβόλησε τους γονείς της, γίνεται το επίκεντρο μιας συναρπαστικής ποινικής υπόθεσης.

Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος πάει κατασκήνωση

Αφού τον διώξουν από το δάσος, ο Γούντι θεωρεί ότι βρήκε ένα παντοτινό σπίτι στο Καμπ Γιούχου – μέχρι που ένας επιθεωρητής απειλεί να κλείσει το καμπ.

Κλοπή

Μια γυναίκα από την κοινότητα των αυτόχθονων Σάαμι στη Σουηδία εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Δημιουργός Δακρύων

Υιοθετημένοι μαζί μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία στο ορφανοτροφείο, η Νίκα και ο Ρίγκελ συνειδητοποιούν ότι απροσδόκητα κι ακαταμάχητα συναισθήματα τους ωθούν κοντά.

Bullet Train

Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.

Το Λαβράκι της Δεκαετίας

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.

Μεροκάματο του Τρόμου

Σε αυτό το θρίλερ αγωνίας, όταν μία έκρηξη σε ένα διυλιστήριο απειλεί τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, μια ειδική ομάδα καλείται να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη, έχοντας 24 ώρες στη διάθεσή της.

Η Δύναμη του Πρωταθλητή

Όταν ένας σοβαρός τραυματισμός βγάζει εκτός πορείας την καριέρα του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μποξ Βίνι Πασιέντζα αποφασίζει να κάνει μια ανέλπιστη αντεπίθεση.

Glass

Ένας άνδρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν ένα μυστηριώδη τύπο με όλα μυστικά σε ένα ψυχιατρείο.

Πηγή: FOXreport.gr

Miss AI: Έρχονται τα πρώτα καλλιστεία για μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης – Οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την ομορφιά τους, την επιρροή τους και την χρήση της ΑΙ 

iPhone: Γιατί δεν πρέπει να απενεργοποιήσετε ποτέ την πιο «υποτιμημένη λειτουργία» της κάμερας – Πώς να την χρησιμοποιήσετε

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ