Netflix – Stranger Things: Ξεκίνησαν επιτέλους τα γυρίσματα της 5ης σεζόν – Η πρώτη φωτογραφία του cast

Μετά την καθυστέρηση λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, ξεκίνησε επίσημα η παραγωγή της 5ης και τελευταίας σεζόν του Stranger Things του Netflix. Για να γιορτάσει αυτή τη στιγμή, το Netflix δημοσίευσε μια φωτογραφία του καστ που επέστρεψε στα γυρίσματα.

Αν και δεν μάθαμε τίποτα περισσότερο για την πολυαναμενόμενη σεζόν, η είδηση αυτή σηματοδοτεί ένα μεγάλο ορόσημο για τη σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2016.

Στη φωτογραφία υπάρχουν οι: Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty, Charlie Heaton, Brett Gelman, Maya Hawke, Natalia Dyer, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Linda Hamilton, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Ross Duffer, Matt Duffer, Finn Wolfhard και Sadie Sink.

Netflix – Stranger Things: Δείτε την φωτογραφία

Netflix Stranger Things 5η σεζόν

Όλα όσα γνωρίζουμε για την 5η σεζόν του Stranger Things

Οι πρώτες γραμμές της 5ης σεζόν του Stranger Things

Στο τέλος της Ημέρας Stranger Things 2023, ο λογαριασμός @strangerwriters στο X, πρώην Twitter, είχε ένα δώρο για όλους τους θαυμαστές της σειράς. Δημοσίευσε τις πρώτες γραμμές της 1ης σκηνής του 1ου επεισοδίου της 5ης σεζόν.

«Σκοτάδι. Ο ήχος του κρύου ανέμου. Στεναγμοί δέντρων. Και… μία παιδική φωνή που τραγουδάει ένα οικείο τραγούδι» αναφέρεται στο σενάριο του 1ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Stranger Things.

Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου της 5ης σεζόν του Stranger Things

Την ημέρα του Stranger Things 2022, έγινε γνωστός ο τίτλος του επεισοδίου της πρεμιέρας της 5ης σεζόν: «The Crawl» (Το σύρσιμο). Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν να εργάζονται για την 5η σεζόν στις 2 Αυγούστου 2022, σχεδόν ακριβώς ένα μήνα μετά το ντεμπούτο του 2ου μέρους της 4ης σεζόν.

Netflix Stranger Things 5η σεζόν

Υπάρχουν νέα μέλη του καστ στην 5η σεζόν του Stranger Things;

Η Linda Hamilton, γνωστή ως Sarah Connor από το franchise του Εξολοθρευτή (The Terminator), ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο καστ της 5ης σεζόν του Stranger Things του Netflix κατά την διάρκεια του «Tudum 2023: A Global Fan Event». Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο της είναι τόσο μυστηριώδεις όσο και το Upside Down. Ξέρουμε όμως ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς. «Δεν ξέρω πώς να είμαι fangirl και ηθοποιός ταυτόχρονα», είπε κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης ανακοίνωσής της στο Tudum. «Θα δουλέψω πάνω σε αυτό. Θα σας δω στο Hawkins».

Τι θα συμβεί στην 5η σεζόν του Stranger Things;

Οι δημιουργοί της σειράς Matt και Ross Duffer δήλωσαν στο παρελθόν στο Tudum ότι έγραψαν ένα έγγραφο 25 σελίδων για το Netflix από την 1η σεζόν, το οποίο εμβαθύνει στη μυθολογία και την παράδοση του Upside Down. «Λέγαμε: “Ξέρουμε τι συμβαίνει στο Upside Down, πάνω κάτω, αλλά θέλουμε να είναι άγνωστο. Θέλουμε να είναι μυστηριώδες», εξήγησε ο Matt Duffer. «Αλλά εκείνοι είπαν, “Ναι, αλλά μπορείτε να το γράψετε;”. Και έτσι τα γράψαμε όλα».

Ενώ το κοινό έμαθε αρκετά πράγματα για το Upside Down στην 4η σεζόν, σίγουρα θα έρθουν κι άλλα στην 5η σεζόν. «Τα τελευταία ερωτήματα που απομένουν και απαντώνται σε αυτό το έγγραφο. Έχουμε αναβάλει μερικά από αυτά για να έχουμε κάποιες μεγάλες αποκαλύψεις στην 5η σεζόν», δήλωσε ο Ross Duffer κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Geeked τον Ιούνιο του 2022. «Και αυτό θα επηρεάσει πραγματικά το θέμα της 5ης σεζόν».

πηγή: FOXreport.gr

«Ακούνε» τα smartphone τις συνομιλίες μας για να μας προωθούν διαφημίσεις; – 4 τρόποι για να προστατέψετε το απόρρητό σας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ