Netflix: Νέες αφίξεις στο Τop10 στην Ελλάδα – Αυτή η ταινία κατέκτησε την κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα εβδομάδα και το Top10 του Netflix στην Ελλάδα ανανεώθηκε με νέες σειρές και ταινίες να ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της και έχουμε πάντα κάτι νέο να δούμε.

Την κορυφή κατέκτησε η ταινία “Η Γυναίκα στο Παράθυρο”, που είναι βασισμένη σε βιβλίο. Στη 2η θέση υποχώρησε η σειρά “Ο Αθώος” που βρισκόταν για αρκετές ημέρες στην 1η θέση. Την τελική τριάδα κλείνει η σειρά “Blacklist” με νέα επεισόδια.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. R.I.P.D – Μπάτσοι από Άλλο Κόσμο

Μετά τη δολοφονία του, ένας αστυνομικός γίνεται μέλος του Τμήματος Αναπαυθέντων Εν Ειρήνη, μιας ομάδας απέθαντων αστυνομικών που υποδέχονται όσους έχουν πρόσφατα πεθάνει.

9. Castlevania

Η επιρροή του Ντράκιουλα ανθίζει, καθώς ο Μπέλμοντ και η Σάιφα ερευνούν σχέδια αναβίωσης του διαβόητου βαμπίρ. Ο Άλιουκαρντ παλεύει να αποδεχτεί την ανθρωπιά του.

8. Jupiter’s Legacy

Είναι η πρώτη γενιά υπερηρώων. Όμως, δίνοντας τη σκυτάλη στα παιδιά τους, οι εντάσεις μεγαλώνουν – και οι παλιοί κανόνες δεν ισχύουν πια.

7. Για Όλα τα Κορίτσια

Μια αμείλικτη ντετέκτιβ συμπορεύεται με μια δολοφόνο, η οποία καταδιώκει συστηματικά τους δράστες ενός πανίσχυρου κυκλώματος παιδικής σωματεμπορίας.

6. Halston

Το όνομά του έχτισε μια αυτοκρατορία. Το στιλ του καθόρισε μια εποχή. Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Χάλστον εκτοξεύεται στη δόξα προτού εκτροχιαστεί η ζωή του.

5. Έρωτας, Θάνατος & Ρομπότ Τόμος 2

Από τις άγριες περιπέτειες σε απομακρυσμένους πλανήτες έως τις ανατριχιαστικές συναντήσεις στη Γη, η βραβευμένη με Emmy ανθολογία επιστρέφει με νέες προκλητικές ιστορίες.

4. Πενήντα αποχρώσεις του γκρι

Μια αφελής φοιτήτρια και ένας πλούσιος και μεγαλύτερος από εκείνη άντρας μπλέκονται σε μια έντονη σχέση και εξερευνούν μαζί ακραίες ερωτικές καταστάσεις.

3. The Blacklist

Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

2. Ο Αθώος

Ένας ακούσιος φόνος οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Μόλις βρίσκει την αγάπη και την ελευθερία, ένα τηλεφώνημα επαναφέρει τον εφιάλτη.

1. Η Γυναίκα στο Παράθυρο

Κλεισμένη στο σπίτι λόγω αγοραφοβίας, μια ψυχολόγος γίνεται εμμονική με τους νέους της γείτονες και με το να διαλευκάνει ένα φρικτό έγκλημα που είδε απ’ το παράθυρό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ