Netflix: Η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν του «You» αποκαλύφθηκε – Το teaser παρουσιάζει το νέο καστ

Η 4η σεζόν του «You» του Netflix έχει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας. Το πρώτο μέρος θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Φεβρουαρίου και το Μέρος 2 θα είναι διαθέσιμο στις 10 Μαρτίου, ανακοίνωσε η εταιρεία το Σάββατο ως μέρος της παρουσίασής τους στο Tudum.

Η σειρά, με πρωταγωνιστή τον Penn Badgley, έχει περισσότερες από 12 νέες προσθήκες στο καστ για την επερχόμενη σεζόν. Η Tati Gabrielle θα επιστρέψει, με τους Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman και Ed Speleers να συμμετέχουν στο βασικό καστ.

Οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James θα έχουν όλοι επαναλαμβανόμενους ρόλους.

Η Ρίτσι θα είναι φαινομενικά η νέα κυρίαρχη γυναίκα στη ζωή του Τζο, η Κέιτ, που περιγράφεται ως μια απίστευτα έξυπνη αλλά και ύποπτη και εντελώς κλειστή σε όσους δεν είναι φίλοι της. Σύμφωνα με το Netflix, η Κέιτ είναι πάντα «ο ενήλικας στο δωμάτιο», αλλά έχει επίσης το ψευδώνυμο «παγωμένη σκύλα».

Στο νέο promo για τη σεζόν, που γυρίστηκε στο Λονδίνο, ο Τζο επανασυστήνεται με μια νέα ταυτότητα, καθώς με κάποιο τρόπο έγινε δάσκαλος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το teaser βίντεο παρουσιάζει τις προσωπικότητες των πολλών νέων χαρακτήρων.

«Δεν είμαι ο αξιαγάπητος διευθυντής βιβλιοπωλείου στη Νέα Υόρκη ή ο υπάλληλος του καταστήματος στο Λος Άντζελες ή ο στοργικός σύζυγος στα προάστια. Οχι πια. Επιτρέψτε μου να συστηθώ», λέει καθώς το νέο του όνομα εμφανίζεται στην οθόνη: Καθηγητής Τζόναθαν Μουρ.

«Έχω περάσει από λίγη τελειοποίηση όταν διέσχισα τη λίμνη. Και η ζωή στο Λονδίνο μου επέτρεψε να θάψω το παρελθόν, αν θέλετε».

Και συνεχίζει, «Πάνε οι μέρες της ανεκπλήρωτης αγάπης και της λαχτάρας. Αυτή τη φορά, εστιάζω στον ακαδημαϊκό χώρο και τη διδασκαλία, διατηρώντας παράλληλα τις τυπικές εξωσχολικές μου δραστηριότητες αυστηρά επαγγελματικές. Βρήκα χρόνο για να ανταλλάξω ιδέες με ομοϊδεάτες συναδέλφους. Δυστυχώς, με φίλους σε ψηλά μέρη, συνήθως έρχονται άλλοι που προσπαθούν να ανέβουν αυτή την κοινωνική σκάλα. Έτσι, καταλήγουν να πέφτουν ή να πω, να σπρώχνονται στον κοινωνικό τους θάνατο. Το ερώτημα είναι… από ποιον;»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ