Netflix: 7 κορυφαία ψυχολογικά θρίλερ που αξίζει να δείτε 

Αν θέλετε μια ταινία που θα σας προβληματίσει και θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τις τελευταίες της στιγμές, τότε πρέπει να δείτε ένα από τα ψυχολογικά θρίλερ που υπάρχουν στην βιβλιοθήκη τoυ Netflix.

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (6/5-12/5) – 10 +1 σειρές και ταινίες που έρχονται στην πλατφόρμα

Αυτές οι ταινίες συχνά τροφοδοτούν την επιθυμία μας να μπούμε στο μυαλό του κακού και να τον γνωρίσουμε από κοντά. Μερικές φορές, έχουμε ακόμη και την ευκαιρία να μάθουμε τα κίνητρά τους και τι τους οδηγεί. Άλλες φορές, μπαίνουμε στη θέση του θύματος καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Το Netflix διαθέτει μερικά από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη στιγμή. Ακολουθούν 7 επιλογές που μπορεί να σας κάνουν να μείνετε ξύπνιοι μέχρι αργά το βράδυ.

Οι 6 καλύτερες νέες ταινίες για να δείτε στο Netflix αυτόν τον Μάιο

Netflix: 7 κορυφαία θρίλερ που πρέπει να δείτε

  • Διάρρηξη
  • Η Γυναίκα στο Παράθυρο
  • Άσε τον Κόσμο Πίσω
  • Fair Play
  • Το Παιχνίδι του Τζέραλντ
  • Ο Κύκλος
  • 1922

Διάρρηξη

Έπειτα από μια φονική εισβολή στο νέο και ονειρεμένο σπίτι ενός ζευγαριού, μια πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις – και μαθαίνει ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκίνησε.

Η Γυναίκα στο Παράθυρο

Κλεισμένη στο σπίτι λόγω αγοραφοβίας, μια ψυχολόγος γίνεται εμμονική με τους νέους της γείτονες και με το να διαλευκάνει ένα φρικτό έγκλημα που είδε απ’ το παράθυρό της.

Άσε τον Κόσμο Πίσω

Οι διακοπές μιας οικογένειας σ’ ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους.

Fair Play

Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα μετά από μια προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή, η οποία ίσως φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από τον πρόσφατο αρραβώνα του.

Το Παιχνίδι του Τζέραλντ

Όταν το ερωτικό παιχνίδι του συζύγου της πηγαίνει στραβά, η Τζέσι, με χειροπέδες στο κρεβάτι σε ένα σπίτι στη λίμνη, παλεύει με οράματα, σκοτεινά μυστικά και μια απόφαση.

Ο Κύκλος

Μια ομάδα αγνώστων είναι αιχμάλωτοι και περιμένουν την εκτέλεσή τους, ενώ αντιμετωπίζουν το αδύνατο καθήκον να επιλέξουν μεταξύ τους το άτομο που αξίζει να σωθεί.

1922

Ένας αγρότης ομολογεί εγγράφως τη δολοφονία της γυναίκας του, αλλά ο θάνατός της είναι απλώς η αρχή μιας μακάβριας ιστορίας. Βασισμένο σε νουβέλα του Στίβεν Κινγκ.

Πηγή: FOXreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με έναν αγρότη σε 20 δευτερόλεπτα;

Ενεργοποιήστε άμεσα αυτές τις δύο ρυθμίσεις στα iPhone και Android κινητά σας για να προστατεύσετε τα χρήματά σας από κυβερνοεπιθέσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ