Netflix: 5 ταινίες και σειρές για να δείτε το τριήμερο

Το πρώτο τριήμερο του 2024 έφτασε και επιτέλους μπορείτε να πάρετε μία «ανάσα» ηρεμίας και χαλάρωσης. Αν αποφασίσατε να μείνετε στην πόλη για τις επόμενες μέρες τότε οι παρακάτω ταινίες και σειρές του Netflix θα σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Η ταινιοθήκη της δημοφιλούς πλατφόρμας ανανεώνεται συνεχώς και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σινεφίλ.

Αρπάξτε ένα ελαφρύ σκέπασμα, κουλουριαστείτε στον καναπέ και διαλέξτε μία ή και περισσότερες από τις παρακάτω επιλογές για να αφεθείτε στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Ορισμένες φορές η ξεκούραση είναι μόνο ένα «κλικ» μακριά για αυτό πατήστε το play και αφήστε το Netflix να κάνει τα υπόλοιπα.

Netflix: 5 ταινίες και σειρές για να δείτε το τριήμερο

  • Τhe Gentlemen (Σειρά)
  • Το σήμα (Σειρά)
  • Δεσποσύνη (Ταινία)
  • P.S. I love you (Ταινία)
  • Κυνηγοί (Σειρά)

Τhe Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Το σήμα

Μια γυναίκα αστροναύτης εξαφανίζεται και η οικογένειά της ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις. Όσο περισσότερα βρίσκουν, τόσο περισσότερο απειλούνται οι ίδιοι — και ο κόσμος.

Δεσποσύνη

Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.

Υ.Γ. Σ’ Αγαπώ

Όταν χάνει τον αγαπημένο της σύζυγο από όγκο στον εγκέφαλο, η Χόλι Κένεντι μαθαίνει ότι άφησε πίσω του μια σειρά από γράμματα για να τη βοηθήσει να τα βγάλει πέρα.

Κυνηγοί

Μια συμμορία απροσάρμοστων επιχειρεί να αποκαλύψει έναν κρυμμένο θησαυρό των Μάγια. Η στρατηγική τους; Θολή. Η δυναμική τους; Κακή. Ευτυχώς, είναι αρκετά έξυπνοι.

Πηγή: FOXreport.gr

StopCrypt: To πιο ευρέως διαδεδομένο πλέον δεν μπορεί να εντοπιστεί – Στοχεύει απλούς πολίτες

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με την κοπέλα σε 17 δευτερόλεπτα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ