My Style Rocks: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Η Σοφία Χατζηπαντελή στη κριτική επιτροπή

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το My Style Rocks και η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Πέρυσι την θέση αυτή κατείχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως το μοντέλο αποχώρησε προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star.

Την αποκάλυψη για τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο ριάλιτι μόδας “πρόδωσε” ο Δημήτρης Σκουλός. Συγκεκριμένα ο γνωστός φωτογράφος και μέλος της κριτικής επιτροπής ανέβασε μία φωτογραφία από την έναρξη των γυρισμάτων, γράφοντας «Καλή μας αρχή» και προσθέτοντας και το instagram προφίλ του μοντέλου μαζί με αυτό του Στέλιου Κουδουνάρη.

Πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Χατζηπαντελή μιλώντας για το My Style Rocks είχε πει: «Άκουσα τις φήμες αλλά δεν ξέρω ακόμα να σας πω ότι θα το κάνω ή δεν θα το κάνω. Το άκουσα πριν από δύο μήνες και από τότε έχω μπει στο Youtube και βλέπω κάθε επεισόδιο. Θα με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα, θα με δείτε σε άλλο πρόγραμμα. Πέρσι δεν το έβλεπα το My Style Rocks, αλλά πριν από 2-3 μήνες που το έμαθα, το είδα και έχω πάθει πώρωση. Αυτός ο κριτής, ο Στέλιος Κουδουνάρης, είναι Κυπραίος και ο μπαμπάς του κάνει παρέα με τον αδελφό του μπαμπά μου, είμαστε σαν συγγενείς».

Τέλος για την μελλοντική κριτική της προς τις διαγωνιζόμενες ανέφερε: «Αν έχω κακή μέρα θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα θα είμαι καλή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ