Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Mad Clip

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (2/9) από την ημέρα που ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip έχασε την ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη στις 2 Σεπτεμβρίου toy 2021, τα ξημερώματα, ενώ επέστρεφε από το γλέντι του γάμου της μάνατζέρ του. Ήταν μόλις 34 ετών.

Mad Clip: Δύο χρόνια από τον θάνατό του – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του

Η Ελένη Φουρέιρα με την οποία ήταν φίλοι και είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι «Μπορεί», έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους και προσέθεσε ένα emoji με ένα λευκό περιστέρι.

 

Λίγους μήνες μετά τον θάνατό του η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube είχε πει: «Αποφεύγω πολύ να μιλήσω για αυτό, γιατί δεν είναι κάτι που μπορώ πραγματικά να εκφράσω, όλο αυτό που νιώθω, όλον αυτόν τον πόνο. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Στο μυαλό μου το έχω αφήσει στο ότι είναι κάπου στο εξωτερικό και είναι καλά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Καταλαβαίνω τον κόσμο γιατί ποτέ δεν έχω μιλήσει για αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο».

Παράλληλα είχε εξομολογηθεί πως λίγη ώρα αφότου έφυγε ο Mad Clip από τον γάμο στον οποίο είχε πάει και η ίδια το μοιραίο εκείνο βράδυ, του τηλεφώνησε καθώς είχε φύγει χωρίς να την χαιρετήσει, όμως εκείνος δεν απάντησε: «Για μένα ήταν πολύ τρομακτικό που όταν έφυγε, μετά από 3 λεπτά έφυγα και εγώ και τον πήρα τηλέφωνο, γιατί δεν με χαιρέτησε και τελικά δεν μου το σήκωσε».

«Πονάει τόσο πολύ η οικογένειά του και αγαπάω τόσο πολύ την μαμά και την αδερφή του που δεν θέλω να μιλάω για αυτό, γιατί θέλω αυτή η πληγή σιγά σιγά να κλείσει. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ να μείνει η μνήμη του ψηλά, γιατί ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στην ζωή μου! Ίσως το καλύτερο παιδί, σε όλα του, ένας κύριος!

Τον αγαπάμε πολύ, όπου και να βρίσκεται. Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε όλους τους ανθρώπους γύρω του πολύ ευτυχισμένους!» είπε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ