My Style Rocks: Το προξενιό κατέληξε σε… καβγά – ΒΙΝΤΕΟ

Και τι δεν είδαν οι τηλεθεατές στο σημερινό (9/5) “My Style Rocks“, αφού μόνο χαλαρό επεισόδιο δεν το λες.

Η Χαρά “πήγε να κάνει προξενιό στην Ειρήνη Καζάκη”, όμως το λουκ της δεν άρεσε στην Ίριδα που της έβαλε 1. Η Χαρά δεν έμεινε ευχαριστημένη με τον βαθμό της Ίριδας, παρ’ ότι εκείνη τον αιτιολόγησε. Εν τέλει η “προξενήτρα” κατηγόρησε την συμπαίκτριά της πως την βαθμολογεί μόνο με άσσο, ισχυρισμό που η Ίριδα κατέρριψε υπενθυμίζοντας το 3 και το 2 που έχει βάλει, λέγοντάς της να προσέχει περισσότερο.

Μία για όλες και για την Μέλντα καμία

Η Μέλντα συνεχίζει να έχει εναντίον της, το σύνολο των συμπαικτριών της εξαιτίας των λουκ που φέρνει. Η παίκτρια ήρθε στο πλατό με ένα total ροζ λουκ και συγκέντρωσε μία όχι και τόσο καλή βαθμολογία, για ακόμα μία φορά. Η παίκτρια διαμαρτυρήθηκε έντονα, δημιουργώντας εκνευρισμό στις συμπαίκτριές της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπάθησε να ηρεμήσει, την εμφανώς στεναχωρημένη παίκτρια, με την Μέλντα να ξεσπά σε κλάματα.

Η Emilia ξέχασε και το πλατό γέλασε

Κατά την διάρκεια της κριτικής του outfit της Emilias από τους κριτές, η πληθωρική παίκτρια θυμήθηκε πως ξέχασε να δείξει κάτι. Η Emilia άνοιξε το πουκάμισό της, δείχνοντας το φούξια μαγιό που φορούσε από μέσα. Ο τρόπος που το παρουσίασε και η φράση “Κερασμένο από το μαγαζί;“, έφερε γέλια στο πλατό.

Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Αναστασία, συγκεντρώνοντας 12,2 βαθμούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ