My Style Rocks: «Η κόρη της Ρουσλάνα» και η κριτική της Χατζηπαντελή – Απολαυστικά σχόλια στο twitter

Το My Style Rocks επέστρεψε για 6η σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και ήδη από τα πρώτα επεισόδια, το twitter «πήρε φωτιά». Για μία ακόμη σεζόν, οι παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Στον νέο κύκλο του My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, στις θέσεις της κριτικής επιτροπής βρίσκονται ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι τρεις κριτές βλέπουν, σχολιάζουν και βαθμολογούν τις εμφανίσεις των δυναμικών γυναικών που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα. Κάθε κύκλος εμφανίσεων ολοκληρώνεται με το λαμπερό Gala, από το οποίο προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας με έπαθλο 2.500 ευρώ. Παράλληλα, η fashionista με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας.

Από τις πρώτες ημέρες προβολής του My Style Rocks, το twitter πλημμύρισε με σχόλια, τόσο για τις στιλιστικές επιλογές των διαγωνιζόμενων, όσο και για την κριτική επιτροπή. Οι περισσότεροι χρήστες των social media σχολίασαν τα σπαστά ελληνικά της Σοφίας Χατζηπαντελή, με το γνωστό μοντέλο να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Δείτε τα πιο απολαυστικά tweets για τα πρώτα επεισόδια του My Style Rocks

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ