Μίνα Ορφανού: Έκλεισε το τηλέφωνο στο Καλοκαίρι #yes – «Θέλω να μιλήσω όπως θέλω εγώ»

Με αφορμή την δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς Άννα, η εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” θέλησε να φιλοξενήσει στην εκπομπή της, την ηθοποιό Μίνα Ορφανού. Όμως δημιουργήθηκε ένταση στον αέρα, καθώς τα όσα είχε ακούσει προηγουμένως από την εκπομπή η ηθοποιός, δεν της άρεσαν.

«Το ωραίο θα ήταν παιδιά να μην έχετε αυτή την υπερβολή και να μπορεί ο κόσμος να πάρει σοβαρά και μια εκπομπή. Χάθηκε μια ψυχή, ζούμε σε μια βάρβαρη εποχή, το μέλλον δεν είναι καλό…» είπε η Μίνα Ορφανού την ώρα που βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής.

Ο Φοίβος Παπαδάκης απάντησε στην ηθοποιό, λέγοντας: «Σε ποια υπερβολή αναφέρεστε ακριβώς; Κάνατε λόγο για μία υπερβολή από πλευράς μας, σε τι ακριβώς αναφέρεστε; Εμείς είπαμε ότι πρόκειται για μια στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα».

«Καταλάβατε πώς το είπα; Με πήρατε για να πω την άποψή μου για μια αδικοχαμένη ψυχή και για τη βαρβαρότητα και θέλω να μιλήσω όπως θέλω εγώ. Αφού δεν θέλετε, καλημέρα σας!» ανέφερε η Μίνα Ορφανού και εμφανώς εκνευρισμένη, έκλεισε το τηλέφωνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ