Στα ύψη οι επενδύσεις στο «Dragons’ Den» – Ποιοι dragons θα εναλλάσσονται;

Με δύο νέους dragons και με πολύ υψηλότερες επενδύσεις από όσες έγιναν την πρώτη σεζόν έρχεται ο δεύτερος κύκλος του «Dragons’ Den» στον ΑΝΤ1. Στις καρέκλες των «δράκων» βρίσκονται δύο νέα μέλη, ο επενδυτής με επίκεντρο τις εταιρείες τεχνολογίας Τάσος Οικονόμου και ο ιδρυτής του Ομίλου ΑΕΟΝ, Demetrios Mallios, αμφότεροι με μεγάλη πορεία στο επιχειρείν.

Dragons’ Den: Αυτοί είναι οι 6 επενδυτές του δεύτερου κύκλου

Με συνολικά 6 dragons πλέον, στο παιχνίδι επιχειρηματικότητας που παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης τα πρόσωπα θα εναλλάσσονται, ενώ πάντα στην επιτροπή θα βρίσκονται 5 κριτές. Το rotation θα γίνεται ανάμεσα στον Χάρη Βαφειά, τον Τ. Οικονόμου και τον D. Mallios, ώστε, αν απουσιάζει ένας, να καλύπτεται από άλλον dragon, ενώ σταθεροί παραμένουν στις θέσεις τους οι Λέων Γιοχάη, Μαρία Χατζηστεφανή και Λιλή Περγαντά.

Στον δεύτερο κύκλο υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός ανάμεσα στους dragons, με πλειοδοσίες που ανεβάζουν κατακόρυφα το ύψος των επενδύσεων σε σχέση με τον πρώτο κύκλο, κατά τον οποίο επενδύθηκαν συνολικά 1.117.000 ευρώ. Τα περισσότερα deals μεταξύ των επενδυτών και των παικτών από τον πρώτο κύκλο οριστικοποιούνται μετά τον έλεγχο due dilligence, ενώ σε επένδυση της Λ. Περγαντά σε εταιρεία αντιηλιακών που παρουσιάστηκε στο «Dragons’ Den» έχουν προκύψει ήδη κέρδη 500.000 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ